För medlemmar

Föreningen Alvastra Krönikespels Årsmöte
Tid och datum: 28/3 kl 13.00

Styrelsen kallar till årsmöte där det kommer att ges information hur det ser ut inom föreningen i dagsläget inför sommaren plus inför framtida planer.

NY VIKTIG INFO: Då vi i föreningen är måna om att säkerställa tryggheten för alla och att all ev spridning av Coronaviruset inte är möjligt, har vi beslutat att årsmötet ska genomföras som en telefonkonferens. Samma tid och samma datum. Alla som vill är välkomna att vara med på årsmötet men bara de som är betalande medlemmar i vår förening har rösträtt.

——————————————————————————————————————————————–

Så här gör du för att vara med på Årsmötet:

Uppringningsnummer (SE): 070-194 00 08

Åtkomstkod: 140833#

Internationella uppringningsnummer: https://fccdl.in/i/gittan91

Onlinemötes-ID: gittan91

Anslut till onlinemötet: https://join.freeconferencecall.com/gittan91

——————————————————————————————————————————————–

Ovan följer instruktioner om vilket nummer ni som vill delta ska ringa och hur ni ska knappa vidare för att hamna i denna telefonkonferens. Instruktionerna som läses upp när ni ringer är på engelska och går rätt fort så läs noga igenom det ni nu får så går allt smidigare.

*När ni kopplas in på ”mötet” säg ert namn så kassören kan anteckna er.

*För att undvika att vi pratar i mun på varandra säger vi vårt namn när vi har något att säga och när vi är färdiga säger vi ”klar” så blir allt tydligt.

För säkerhets skull kommer också mötet att spelas in. Detta för att göra det enkelt för den som väljs som mötets sekreterare då den personen får tillgång till den inspelade filen för att kunna skriva mötesprotokollet så fort som möjligt efter mötet. 

Påminner än en gång om; för att få rösta under mötet måste medlemsavgiften ha betalats in innan mötet. Alla får medverka men det är enbart medlemmar som får rösta i aktuella frågor och förslag.

Du betalar in medlemsavgiften på vårt bankgiro nedan:

Bankgiro: 5645-9647

Medlemsavgift 2020:
Barn upp till 16 år 20:-
Ungdom 16-20 50 :-
Vuxen från 20 år 100:- 

Styrelsen ber om överseende med detta sena beslut men hoppas samtidigt på förståelse då vi gör detta för att skydda oss alla och vi anser att säkerheten i dessa Coronatider är viktigare än att envisas med att alla måste träffas för att kunna genomföra årsmötet.

Styrelsen hoppas ändå, trots denna ändring, på uppslutning den 28 mars så styrelsen önskar alla varmt välkomna!

%d bloggare gillar detta: