Aktuellt

Träff: 21 December 2019

Efter besked att ett betydande bidrag kommer dras in från kommunens sida togs beslutet att föreningen inte kommer att kunna spela Makten och Härligheten som tidigare planerats.

Däremot kommer det att sättas upp ett mindre, nyskrivet, spel.

Tanken är att det ska spelas första veckan i augusti, inomhus och med mindre antal skådespelare. Mer information om detta kommer när de praktiska detaljerna kring detta är lösta.

I samband med detta startar vi en studiecirkel i ”Att skriva manus” den 21 Januari 2020 kl 16.30. Mer info hittar du på Alvastras facebooksida om tider och lokal.

För att delta i denna cirkel ska anmälan göras direkt till Birgitta Söderlund på 076-165 00 57 (Du kan hoppa in när du vill under kursens gång, vi kommer att hålla på till vecka 7 som det ser ut nu men kan komma att förlängas.

SPONSORER

Vi söker sponsorer, har du/ni möjlighet att stödja oss (pengar, tryck av program/affischer, scenarbete mm) så att vi kan sätta upp Krönikespelet nästa år tar vi tacksamt emot ditt/ert engagemang för att bevara historien om Alvastra och dess mytomspunna plats.

Självklart marknadsför vi ert namn/företag här på hemsidan och på vår facebooksida.

Bankgiro 5645-9647.

OBS: Glöm inte att notera vem som sponsrar så att vi kan uppmärksamma ert bidrag.

%d bloggare gillar detta: