Aktuellt

VIKTIGT: NY INFO ang årsmötet: Gå in under fliken ”för medlemmar”.

På grund av Coronaviruset, har styrelsen beslutat att årsmötet den 28 mars kommer genomföras som en telefonkonferens istället. Tiden är densamma, kl 13.00, men inte platsen. På detta sätt ser vi till att säkerställa tryggheten för alla och att ev spridning av viruset inte är möjligt.
Under fliken ”för medlemmar” hittar ni instruktioner på hur ni ska koppla upp er så att ni kan närvara på ett säkert sätt.

Föreningen Alvastra Krönikespels Årsmöte

Styrelsen kallar till årsmöte där det kommer att ges information hur det ser ut inom föreningen i dagsläget inför sommaren plus inför framtida planer.

Vi söker fortfarande efter intresserade som på olika plan vill hjälpa till inom föreningen och de som gärna vill stödja föreningen är välkomna att kontakta ordföranden eller kassören.

För att ha rösträtt på årsmötet måste medlemsavgiften betalas in.

Detta görs på bg 5645-9647 barn 7-14 år 25:- ungdom 15-20 50 :- vuxen 100:- 

När: Lördag 28/3 2020.   Tid: Kl. 13.00.

Träff: 21 December 2019

Efter besked att ett betydande bidrag kommer dras in från kommunens sida togs beslutet att föreningen inte kommer att kunna spela Makten och Härligheten som tidigare planerats.

Däremot kommer det att sättas upp ett mindre, nyskrivet, spel.

Tanken är att det ska spelas första veckan i augusti, inomhus och med mindre antal skådespelare. Mer information om detta kommer när de praktiska detaljerna kring detta är lösta.

I samband med detta har vi startat en studiecirkel i ”Att skriva manus” den 21 Januari 2020 kl 16.30. Mer info hittar du på Alvastras facebooksida om tider och lokal.

För att delta i denna cirkel ska anmälan göras direkt till Birgitta Söderlund på 076-165 00 57 (Du kan hoppa in när du vill under kursens gång)

SPONSORER

Vi söker sponsorer, har du/ni möjlighet att stödja oss (pengar, tryck av program/affischer, scenarbete mm) så att vi kan sätta upp Krönikespelet nästa år tar vi tacksamt emot ditt/ert engagemang för att bevara historien om Alvastra och dess mytomspunna plats.

Självklart marknadsför vi ert namn/företag här på hemsidan och på vår facebooksida.

Bankgiro 5645-9647.

OBS: Glöm inte att notera vem som sponsrar så att vi kan uppmärksamma ert bidrag.

%d bloggare gillar detta: